در ادامه این مقاله مطالبی درباره دلیل لوله شدن شال بافت مطرح می شود، تا خانم هایی که در منزل این کار را انجام می دهند، با این مشکل رو به رو نشوند و به راحتی شال زیبایی را ببافند. علاوه بر این، با روش ها و وسایل مورد نیاز در بافت شال آشنا می شویم تا آن را به درستی ببافیم و هیچ گونه مشکلی در آن وجود نداشته باشد.
مراحل انجام شال بافتنی چگونه است؟؟
همانطور که می دانیم یکی از هنر های بسیار زیبا و جذاب که این روزا خانمها را مشغول کرده است، شال های بافتنی می باشد. اما نکته مهم در بافتن شال این است که چرا گاهی شال بافتنی لوله می شود؟؟
هنگام خریدن وسایل مورد نیاز برای بافت شال، بسیاری از خانمها از فروشنده می پرسند که دلیل لوله شدن شال بافت چیست؟؟ آن ها هم راهنمایی های لازم را به خانمها ارائه می دهند تا بعد از بافت شال هیچ گونه مشکلی برای آن وجود نداشته باشد.
وسایل مورد نیاز برای شال بافتنی عبارت اند از: دو تا میل بافتنی یا قلاب، کاموای مناسب با جنس و کیفیت بسیار خوب، قیچی برای بریدن سر های نخ و کاموا،
برای بافتن شال ابتدا باید گره هایی را در میل دست چپ به وجود بیاوریم. تعداد متوسط این گره ها بیست و چهار تا می باشد اما می توان گفت بر اساس سن، شال ها در اندازه های مختلفی بافته می شوند. به خاطر همین باید حداقل بیست و چهار گره در میلی که در دست چپ مان قرار دارد، به وجود بیاوریم.
ادامه ی مراحل:
بعد با نوک میلی که در دست راست مان قرار دارد، باید گره ها را دونه به دونه وارد این میل بکنیم. همچنین باید کاموا را دور میل راست بپیچیم و با انگشت اشاره گره ها را به سمت زیر و میل دست راست بکشانیم. همین طور تا آخر می توانیم گره ها را وارد میل دست راست کنیم و همینطور تا آخر ادامه دهیم. با انجام و تکرار این کار، ردیف های بافت شال بیشتر می شود و در نهایت تمام می شود.
شال کنفی اعلاء هنرمندی طرح پاروما
روسری نخی ژاکارد دوردست دوز طرح سولان
شال مجلسی کرپ میله ای منگوله دار طرح چیدا
روسری حریر کرپ دوردست دوز طرح بنفشه
روسری نخی دور دست دوز اسکای طرح خطی
شال نخی مجلسی منگوله دار دوختی خطی (404740)
شال نخی منگوله دار پارچه لوزی طرح آریزونا
روسری نخی ژاکارد دست دوز طرح مربعی
شال نخی منگوله دار طرح گل رز رنگی
روسری نخی دور دست دوز ال کوکو طرح لیکو
شال نخی جاذبه منگوله دار طرح لیما (404714)
شال شاین مجلسی وارداتی طرح دیلا
شال حریر کریشه منگوله دار طرح زمرد (404712)
کش مو حوله ای زر زری طرح مالدیو
شال مجلسی یاخما طرح پارومان (404602)
روسری نخی دوردست دوز لامبرتی طرح بارفا
شال نخی منگوله دار آروندا طرح زیگزاگی (404697)
شال نخی منگوله دار مربعی طرح شنل
گاهی ممکن است بعد از اتمام بافت، شال لوله شود و خیلی از افراد هم به دنبال این سوال هستند که دلیل لوله شدن شال بافت چیست؟؟ این افراد اگر بعد از اتمام بافت، شالشان لوله شود، نا امید می شوند و با خود می گویند کجای کار را اشتباه انجام دادم که این طوری شد! همچنین مدام از خود می پرسند دلیل لوله شدن شال بافت چیست؟؟
خانمها باید تمام نکات مهم در بافت شال را رعایت کنند تا این مشکل برای شان به وجود نیاید. همچنین گاهی ممکن است که میل ها و یا جنس کاموا در لوله شدن شال بافتنی تأثیر داشته باشد. گاهی هم ممکن است علت های دیگری برای لوله شدن شال بافتنی وجود داشته باشد، که در ادامه با روش های جلوگیری از آن آشنا می شویم.
لوله شدن شال بافت و روش های جلوگیری از آن:
با توجه به فرارسیدن فصل های زمستان و پاییز، بسیاری از خانمها به دنبال وسایل بافتنی می باشند تا شال و کلاه با جنس و کیفیت بسیار خوب ببافند. اما این خانمها گاهی ممکن است با لوله شدن شال بافتنی مواجه شوند و برای انجام این کار در دفعه های بعدی، نا امید شوند.
این خانمها در زمان نا امیدی به دنبال پاسخی برای این هستند که چرا شال بافتنی آن ها لوله می شود؟؟ به خاطر همین به دنبال روش هایی برای جلوگیری از لوله شدن شال بافتنی می باشند. آن ها از فروشنده گان کاموا و الیاف ها این سوال را می پرسند تا اگر دلیل آن را می دانند، خانمها را راهنمایی کنند. همچنین این خانمها با سرچ کردن در اینترنت که دلیل لوله شدن شال بافت چیست، می توانند پاسخ به این پرسش را پیدا کنند و در دفعه های بعدی از لوله شدن آن جلوگیری کنند. در اینترنت تمام مراحل تولید شال بافتنی به درستی بیان شده است و افراد دیگر هیچگونه نگرانی برای لوله شدن آن ندارند.
با جست و جو کردن این جمله در اینترنت که چرا شال و روسری بافتنی لوله می شوند، علت های مختلفی برای این کار بالا می آید. از نکات مهم دیگر می توان به این اشاره کرد که در اینترنت روش های جلوگیری از لوله شدن شال بافتنی نیز بیان شده است.
از جمله این روش ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- یکی از راحت ترین روش ها این است که اگر شال گردن بعد از بافتن لوله شد، می توانیم آن را خیس کنیم و آب اضافی را بگیریم بعد به شکل صاف روی بند قرار دهیم تا کاملا خشک شود. احتمال زیاد بعد از خشک شدن دیگر لوله نمی شود.
- دومین روش برای از بین بردن لوله شدن شال بافتنی، این است که به شکل درست و صحیح، از یک راه آن را اتو کنیم تا صاف شود اما باید مراقب باشیم که کاموا نسوزد و یا آسیبی نبیند.
- از دیگر روش های جلوگیری از لوله شدن شال بافتنی می توان به این روش اشاره کرد که یک دستمال تمیز و خیس را پهن کنیم و شال را روی آن قرار دهیم. بعد خیلی آرام لوله های شال را باز کنیم و با دست های مان چند دقیقه آن ها را نگهداری کنیم. این روش هم می تواند موثر باشد.
حرف آخر:
از این رو افراد می توانند برای پاسخ به این سوال که چرا شال گردن لوله می شود، از قدیمی تر ها علت آن را بپرسند زیرا آن ها تجربه بسیار بالایی در بافت شال دارند و به راحتی می توانند این افراد را راهنمایی کنند تا از لوله شدن شال بافتنی جلوگیری شود.